Oikeudenkäynnit

Sovi aika ilmaiseen alkukartoitukseen toimistomme puhelinnumerosta.

050 550 1774

Etänä tapahtuvissa toimeksiannoissa olethan hyvä ja käytät ajanvarauslomaketta

Toimistomme hoitaa oikeudenkäynteihin liittyvät toimeksiantosi. Hoidamme sekä riita-asiat että rikosasiat, ja toimimme tukenasi koko prosessin elinkaaren ajan.

Yleiset palkkio- ja kuluperusteet

Tuntipalkkio

Lisäveloitus 20%, kun työ suoritetaan klo 17-20 välisenä aikana, vieras kieli tai kiireellinen tehtävä.
Lisäveloitus 50%, kun työ suoritetaan viikonloppuna.

Matkakulut 0,50€/km, Lappeenrannan kaupunkialueella ei veloitusta. Emme laskuta matkaan käytetystä ajasta Etelä-Karjalan alueella.

Hinnat voimassa 4.1.2021 alkaen.

Kuluperusteet

  • Lisäksi veloitamme muut suoranaiset kulut tosiallisten kustannusten mukaan, kuten asiakirjojen tulostukset, postimerkit ja kirjeet.
    Odotusaika on laskutettavaa aikaa.

Oikeusturvavakuutus

  • Kotivakuutukseen sisältyy usein oikeusturvavakuutus. Yleensä se kattaa oman avustajan kustannukset ja joissain tapauksissa myös vastapuolen avustajan kustannukset omavastuuta lukuunottamatta. Omavastuuosuus voidaan tietyissä tapauksissa maksaa valtion varoista oikeusavun muodossa. Selvitämme ja hoidamme oikeusavun hakemisen aina asiakkaan puolesta.

Oikeusapu

  • Mikäli asiakkaalla ei ole oikeusturvavakuutusta, voivat oikeudenkäyntikulut tulla korvattavaksi kokonaan tai osittain valtion varoista. Oikeusavun myöntämiseen vaikuttavat muun muassa hakijan tulot, menot ja varallisuus. Selvitämme ja hoidamme oikeusavun hakemisen aina asiakkaan puolesta.

Yhteydenotto

Soita meille tai jätä yhteydenottopyyntö lomakkeella.